RCN Barcelona Brilla al XXV Trofeu S.M. La Reina: Triomfs i Podis Destacats

RCN Barcelona Brilla al XXV Trofeu S.M. La Reina: Triomfs i Podis Destacats 1024 683 Real Club Naútico de Barcelona

El Reial Club Nàutic de Barcelona (RCN Barcelona) ha tornat a demostrar la seva excel·lència en la navegació en aconseguir diversos podis al prestigiós Trofeu S.M. La Reina.

L’equip Katara by Ready Set Go, liderat per Hermogenes i Diego Barcia, es va alçar amb el primer lloc a la categoria ORC 2. Felicitats per aquest increïble triomf!

A més, el Swan 50 Tenaz de Pablo Garriga va aconseguir el segon lloc a la categoria ORC 0, mentre que el TP52 Blue Carbon de Toni Guiu també es va emportar la plata a la regata llarga a ORC A Dos.

A ORC 1, el Mercedes Benz-Valdisa d’Elisabetta Quartaroli va tancar la seva actuació amb una primera posició a l’última jornada i un destacat quart lloc a la classificació general. El X-Odessa Sailor de Sergey Moskovskikh va acabar en setè lloc, i el MSC de Nicolás Groux va obtenir un vuitè lloc a ORC 3.

¡Enhorabona a tots els equips pels seus impressionants resultats, un veritable orgull per al RCN Barcelona!